30-08-05

Zalige dag!

Wat een heerlijke dag!Vanmiddag broodje gegeten aan de graslei, terrasje op de Korenmarkt, daarna op zoek naar een geschenkje voor de promotor. Die was jammergenoeg niet op kantoor dus zijn 'mannelijke plant' staat hier nog te wachten :-). Mannelijke plant zal u zeggen, wel ja. Wat geef je aan je promotor? Een fles wijn vonden we nogal cliché en een plant nogal tja... vrouwelijk? Dus dan maar op zoek naar een mannelijke plant. En die hebben we gevonden.... Een soort peperplant, met vrolijke groene en oranje vruchten. Bovendien heeft het niet veel verzorging nodig en kan het zowel in de zon als de schaduw staan.... ideaal dus om aan een man te geven :-).

Vanmiddag heel leuke rommelmarkt gedaan in Destelbergen, prachtig weer en veel leuke dingen gevonden. Vooral video's :-). Gezellig met een vriendin op jacht naar leesboekjes voor in de klas van haar vriend. Af en toe stoppen voor een terrasje... wat is het leven toch zaaaaaaaaaaaaalig!

Om deze prachtige dag af te sluiten ga ik nu nog met mijn vriendje en een vriendin een terrasje gaan doen, en wie weet, misschien kan er nog wel een ijsje vanaf!

20:43 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.