11-09-05

Feestje!!

Vrijdagavond een leuk feestje gehouden voor de verjaardag Tacesl. We hadden op voorhand alles opgesomd dat we graag wilden maken en daar dan een 'kleine' selectie uit gemaakt.

We begonnen met het maken van onze sangria. We hadden een grote mosselpot voorzien, door het té warme weer viel die na een dag gisten echter nogal straf uit...

Ook bleek onze 'kleine' selectie van hapjes en eten toch iets te veel, waardoor we nu nog met een koelkast vol slaatjes zitten die, ook door het warme weer, jammergenoeg niet lang goed blijven...

Inschatten hoeveel 12 man drinkt en eet blijkt dus echt moeilijk in te schatten, vorige keer was 5l wijn met vier (!!!!) personen onmiddellijk op, nu hadden we veel te veel. Maar... beter te veel dan te weinig, niet waar?

Na al het feestgedruis was het tijd voor wat sport om de opgedane lekkernijen te verwerken.Vandaag voor de eerste keer nog eens gaan lopen. Ondertussen ben ik toch wel al een hele tijd 'out' door knieproblemen, maar nu hoop ik door stilletjes te beginnen toch weer wat meer te kunnen gaan lopen.

Vandaag dus begonnen met een schema die ik heb gevonden in 'Runners World', waardoor ik van de 15 minuten dat ik onderweg moest zijn, slechts 8 minuten echt gelopen heb.

Tace en ik vol goede moed vertrokken (die arme jongen heeft serieus op mij moeten wachten), maar eens onze 15 minuten voorbij begon het hard te regenen en te onweren. We hebben dan maar beslist om in het vervolg acht minuten heen te lopen en dan de overige zeven minuten terug :-).

Nu nog even de laatste sporen van het feestje verwijderen en dan... een lekker heet bad!

18:34 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.