14-12-05

Conditie!

Omdat ik tegen Peru helemaal fit wil zijn, heb ik me maandag lid gemaakt van een fitness-club. Jawel! Dat is mijn goed voornemen voor dit jaar! Sporten!

Het is zo'n echte "club", met je "club"-nummer,... Het leuke is dat je er naast fitnessen ook kunt badmintonnen, squashen, muurklimmen,... Dus als ik die fitnesstoestellen eens beu ben kan ik me daarin uitleven!

22:12 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

*** bedankt voor je bezoekje en de reactie !!!

Gepost door: Borriquito | 14-12-05

fitness Heeey Carootje!
En mij niet vertellen dat je een blog hebt..... ik ga hier zeker vaker komen, beloofd!!
Ik ben dit jaar ook begonnen met fitness, geloof me, het doet ècht veel aan je conditie! Je moet natuurlijk wel minstens één keer in de week gaan. Vrees wel dat ik daar de komende weken ook geen tijd meer voor ga hebben :( maar het tweede semester beginnen we er weer aan dan :)

hele dikke knuffel!
Toot

Gepost door: Toot | 14-12-05

peru! een land dat ik zeker ook nog wil doen, maar omdat het me te toeristisch lijkt (what's in a name...lol) dnke ik eerst een snaar costa rica te gaan...
mijn guatemala-experience eerder dit jaar heeft iets bij me los gemaakt...ik dnek de liefde voor latino-culture! lol
en joker: in al mijn gropen zaten (en ben d'r al dire kee mee weggeweest) zaten mensen van boven de 50 en ook koppels...een koppel met dochter is antuurlijk nog iets anders, zoalng jullie openminded zijn en er niet mee inzitten ook met anderen te moeten slapen (al kan dat geregeld worden hoor dat jullie altijd samen liggen ofzo) moet dat zeker geen probleem zijn. in groep moet je altijd de groepsgeest wat volgen hé in de mate van :-)
alvast succes bij uw "training"

Gepost door: lord cms | 14-12-05

well om even te antwoorden o^p je vraag: zo'n reis is zeker zelf te boeken en gelet op jullie ervaring zul je wel weten watje kan verwachten of wat je wilt ;-)
veel tips kan ik niet geven, omdat k dat zefl nog nooit gedaan heb: maar rondsurfen en boeken via internet, zorg dat je voor de eerste dagen zeker al een verblijf hebt, zie hoe je vervoer kunt regelen van luchthaven naar die plaats en vandaar uit kun je via rondvraag aan andere adresjes op je verdere trip raken of ter plaatse wat zoeken?
veel plezier alvast (voor wanneer is 'teigenlijk?)
greetz
Jeronimo

Gepost door: lord CMS | 17-12-05

De commentaren zijn gesloten.