29-12-05

Veldrit mét sneeuw!

Wauw wat een sneeuwtapijt!
Ook in Middelkerke had het gesneeuwd, maar tijdens de koers scheen de zon prachtig!
We hebben serieus moeten lopen, duwen en sleuren om op verschillende plaatsen (én op het juiste moment) opnames te kunnen maken van de koers.

Het begon met een 'All stars' editie. Roger De Vlaeminck mooi als tweede geëindigd. 't Was tof om die 'oude rotten' (mogen we ze zo wel noemen) nog eens te zien, de ene al wat meer in form dan de andere. De ene had al meer moeite gehad om nog in zijn pakje te geraken dan de andere... Maar ze hebben het toch maar gedaan!!

Vandaag was ik met de sportjournalist en een cameraVROUW op pad. Ik was deze keer volledig voorbereid: mijn goede wandelschoenen aangetrokken en ik stond stevig vast in de modder! Maar de cameravrouw jammergenoeg niet, zij had schoenen zonder enig reliëf aan en slierde dan ook voortdurend weg. Gelukkig hebben we de camera heelhuids kunnen houden!

De weg naar huis was iets minder idyllisch. Op de autostrade ging alles nog goed, maar op de afrit van Gent centrum leek nog niet gestrooid te zijn.
En eens in het centrum zelf was de weg previes een spiegel. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik gewoon wegslierde met de auto! Echt een griezelig gevoel! Gewoon geen controle meer over de auto. Gelukkig reed ik maar 10 km per uur en is er dus niks ergs gebeurd, maar je zag vele auto’s gewoon glijden over de weg. Ze voorspellen dat het morgen nóg erger zal zijn! En wij gingen morgenavond naar de Ardennen vertrekken, ik hoop dat het nog kan doorgaan!

21:19 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

en een gelukkig Nieuwjaar Ik wens je een heel gelukkig nieuwjaar! Een jaar met hopelijk weinig ziektes en kwaaltjes! Met veel nieuwe vrienden, veel plezier in alles wat je doet en veel interessante ontmoetingen en misschien ook een paar leuke verassingen!
Ook veel plezier met deze weblog! Mss ga ik er ook nog wel eens voor...
Nieuwjaarskus!

Gepost door: tacesl | 02-01-06

De commentaren zijn gesloten.