07-02-06

Fitness goede start!

Omdat de reis aar Peru nu echt wel vastligt vond ik het toch wel tijd om eens een conditietest te doen.
Met een klein hartje naar het fitnesscentrum om het verdict te aanhoren.
Maar dat bleek wonderwel goed mee te vallen: mijn conditie is goed en ik zit boven het gemiddelde van mijn leeftijdsgenoten.
Ik zou met andere woorden de bergen al moeten kunnen trotseren :-).

Ze hebben dan een trainingsschema voor me opgesteld met nadruk op verbetering van de conditie en het verstevigen van de beenspieren.
Zwaar, maar goed!

Om mezelf nog meer te motiveren heb ik mezelf een nieuwe fitness-broek en -trui aangeschaft! En het helpt :-).

Verder ben ik aan het genieten van een paar dagen vrij: met vriendinnen iets gaan eten en drinken... en op zoek naar winterschoenen...

Ik heb sinds vorige winter schoenen die ik enorm graag draag, ze zitten goed, ze passen bij alles m.a.w. 't zijn mijn lievelingsschoenen.
Maar nu zijn ze toch echt wel heel erg verselten en moet ik op zoek naar vervanging!
Ok, ik ben natuurlijk véél te laat: zelfs de solden zijn al voorbij en er schiet nog maar heel weinig over.
Ik zal dan maar hopen dat het snel lente wordt en ik mijn zomerschoenen kan beginnen dragen zeker :-)!

22:51 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

fitness Mijn vriendin en ik zijn onlangs eens gaan kijken op een kennismakingsavond bij passage fitness in Aalst. Alles was daar wel heel professioneel (te, naar mijn goesting). Ik had verwacht dat het daar vol barbiepoppen en (gespierde) kens ging lopen maar dat viel wel goed mee. Alleen de prijs, naast 70euro instapkosten is het 52 euro per maand. Wel wat veel als je niet echt regelmatig gaat fitnessen. Als ik vragen mag, heb jij een abonnement of een meerbeurtenkaart en hoeveel kost dat ongeveer, kwestie om eens te gaan vergelijken. Wij gaan een paar andere centra contacteren. Ik denk dat we meteen bij het grootste en duurste zijn gaan kijken.

Gepost door: pierre du coin | 08-02-06

abonnement Hoi!

Ik heb een abonnement bij 'stadium', die centra heb je in Gent en in Brussel. Voor studenten kost het 250 euro per jaar, voor niet-studenten 450 euro. Maar daar zit naast fitness ook squash, badminton en alle groepslessen in.

veel succes nog!

Gepost door: Idril | 08-02-06

De commentaren zijn gesloten.