07-03-06

Terug van weggeweest

Het is hier stil geweest ik weet het, maar daar komt nu verandering in!

Vorige week dinsdag naar het ziekenhuis in Roeselare. Tijsje ging even mee voor de zekerheid, een uurtje congé pakken en dan zou ik wel weer op de been zijn.
Viel dat even tegen! Ze hebben een vloeistof in mijn knie gespoten, maar die stond al helemaal gezwollen! Het deed dus ongelooflijk pijn. Ik ben bijna flauwgevallen in de kamer zelf en dan achteraf nog een paar keer, dat heb ik nog nooit meegemaakt!

Uiteindelijk is Tijs dus de hele dag bij mij moeten blijven, omdat ik niet meer kon stappen, autorijden, etc.
Ik heb echt geluk met mijn vriendje!

Woensdag was het verdichtdag 2: terug naar de specialist, bibber, bibber!
Goed nieuws: mijn kraakbeen is niet aangetast! We proberen een operatie dan ook even uit te stellen.
Eigenlijk proberen we nu een brace (zie foto) de operatie uit te voeren: elke dag, de hele dag door probeer die brace mijn knieschijf op zijn plaats te houden.
Consequenties: veel pijn, nogal weinig mobiel en niet sporten de volgende zes weken. Dat laatste is wat minder met Peru in het vooruitzicht MAAR ik kan er misschien een operatie mee voorkomen, laat ons hopen! 19 april valt het volgende verdict!

22:38 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

veel beterschap! Alvast goed nieuws dat het kraakbeen niet is aangetast en dat een operatie waarschijnlijk niet nodig zal zijn!
Blijft natuurlijk het ongemak van de brace en de onzekerheid. Hopelijk evolueert alles goed en raak je op tijd in good shape voor Peru.
Zo'n personal trainer die u thuis komt begeleiden met aangepaste oefeningen zit jammergenoeg niet in een fitnessabonnement.
Wij spelen ook graag de games van 999. Wij hebben de colonisten van catan, big city en caesaer en cleopatra. Het toffe van die kaartspelen is dat ze niet zo lang duren, ze niet veel plaats innemen en bovendien ongelooflijk geestig.

Gepost door: pierre du coin | 08-03-06

De commentaren zijn gesloten.