31-03-06

nieuws op één dag

Gisteren hebben we ons tweede eindwerk gemaakt, dat hield in: 's morgens toekomen op de 'redactie' en zorgen dat er 's avonds om 18.00 een nieuws is. Zoals het in 'het echt' gaat dus.

Aangezien ik een auto heb (die van Tijsje), ikke met de auto naar Brussel stad. Als compagnon: een klasgenoot, mappy en een stratengids!
Het heeft ons bijna drie uur gekost om in Brussel te geraken, niet alleen door files maar ook doordat mappy ons de verkeerde richting van de ring had opgestuurd (richting Namen en we moesten richting Charlerloi)

Eens toegekomen mocht ik direct terug vertrekken naar Herent voor een verslag over de laatste ambachtelijke slager in de gemeente. Lap, weer file!

Toen ik in de middag terugkeerde (alleen, zonder copiloot), dacht ik 'Ha, nu zullen ze me niet meer hebben! Ik ga richting Bergen-Charlerloi en niet meer richting Gent!' Maar ach wat was dat verkeerd geredeneerd van mijn vrouwelijke oriëntatie, want tot mijn grote verbazing stopte de autostrade plots, alweer de verkeerde kant uitgereden dus!
En na nog eens file en nog eens opstopping in Brussel stad eindelijk terug op school geraakt!

En wonderwel is ook mijn reportage afgeraakt, oef!

Spannende, vermoeiende dag, maar ik kan nu toch wel naar Brussel rijden. Alhoewel misschien pas ik toch beter op met die uitspraak, laat ik zeggen: Leve de GPS!

08:18 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.