01-04-06

Ronde van Vlaanderen

Mijn ventje is vandaag de Ronde van Vlaanderen aan het meerijden. Jaja, zonder veel voorbereiding, maar vorig jaar is hij er ook in geslaagd.

Ik ben vanmorgen naar Heule gereden voor een voorbereidend gesprek vorr een protret dat we moeten maken voor school. Ik was eerlijk gezegd wat te laat vertrokken, dus af en toe ging ik wel eens over de 120 (maar niet té veel). Het regende pijpenstelen en de baan Gent-Kortrijk is op bepaalde plaatsen werkelijk abominabel, dus ik heb echt niet veel rapper gereden dan 120, pak maximum 126. Plots remt die voor mij keihard, jaja ze stonden wel te flitsen zeker. Heb gene flits gezien en 't schijnt dat je dat enorm goed ziet als je geflitst bent, laat ons dus hopen, ik denk dat ik op dat moment zelfs nog geen 120 reed... en anders... tja.... eigen schuld dikke bult!

Ook al zal mijn ventje vanavond pompaf zijn, we hebben iets te vieren en dat slaan we niet over! Ik ben dus al heel de middag van de ene winkel naar de andere aan het crossen om alles te halen. Op het menu staat (vooral vis):
- Reuzegarnalen op zijn indisch
- Vervolgens Risotto met vis -
En ten slotte zelfgemaakte chocomousse met vanilleijs

Allemaal redelijk simpel, recht uit het kookboek van de Boerinnenbond, maar wat moet je meer hebben?

15:25 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoi!! Heule!
Daar woont familie van mij :) Meme (mama's mama) is daarvan afkomstig!

En wat had je te vieren?

groetjes!
K.

Gepost door: Kato | 03-04-06

De commentaren zijn gesloten.