04-04-06

kermis

Gisteravond zijn we naar de kermis geweest,
Lekker gezellig rondwandelen én we gingen één attractie doen.
We hadden net gegeten dus snelle attracties leken ons niks.
Ik hou van 'spookkotten'. Wij dus op zoek! 2 euro, valt goed mee, alleen stond daarbij op het bordje 'wordt niet terugbetaald', haha, dan hebben we toch maar een andere attractie genomen!

Uiteindelijk de 'cake-walk' opgegaan, pure nostalgie. Ik deed die attractie vroeger altijd samen met mijn mama. Het begint met trappen die voortduren verschuiven, het begon al goed, ik heb daar een aantal splits moeten vertonen...
Verder nog veel bewegende trappen en banden (zoals in de luchthaven, maar dan sneller) die je van de ene naar de andere kant brengen. Super Wijs!

Voor we naar huis gingen heb ik nog een suikerspin gekocht! Zwaar protest van Tijs, want hij hing even later vol met suiker én onze kleren én de auto! Maar het was een zalig avond!

21:04 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

jaaa roullllllezzzzzzzzzzz Tof hé zo'n kermis. Met carnaval Aalst zijn we ook nog eens geweest met ons dochtertje. Ik heb dan altijd zin om zo eens een micro te nemen van een attractie en ook eens een half uurtje 'te zeveren/entertainen'. Jaaaaa, komt dat zien 'the magic rollercoaster', hou uuuuuuuuuuuu vast, hier gaan we dan....

Gepost door: pierre du coin | 05-04-06

De commentaren zijn gesloten.