22-04-06

Nieuwe wandelschoenen

Vandaag zijn Tijsje en ik nieuwe wandelschoenen gaan kopen.
Mijn oude schoenen zijn te klein, die van Tijs zijn versleten.
Onze reis naar Peru en de goede resultaten van mijn knieën zijn de ideale reden om ons eens goede schoenen aan te schaffen.

We zouden niet kijken op een euro meer of minder, het belangrijkste is dat het goeie zijn. Als alles goed gaat kun je met zo'n schoenen 10 jaar doen, dus een mooie investering.

De hele middag (of toch zeker een uur of 2-3) gepast. De winkel 20 keer rondgelopen. Uiteindelijk voelden we ons allebei het best in één model van Meindl. Dat model bestaat zowel in leer als in Gore-tex. Leer moet goed onderhouden worden en, onszelf kennende, dachten we dat Gore-tex een betere oplossing zou zijn voor ons. Maar de leren schoenen voelden echt veel beter aan. We hebben ons dan toch maar een pot vet gekocht en zijn van plan onze schoenen regelmatig in te vetten!

Wij zijn er bijna helemaal klaar voor: Peru here we come!

Schoenen kopen is natuurlijk niet voldoende, ze moeten ook nog ingelopen worden. Tijd voor een wandeling dus vind ik. Morgen zijn een aantal georganiseerde wandelingen: in Geraardsbergen, Waasmunster en Vlekkem. Tijs is daar zo niet voor. Ik vind het wel leuk om pijltjes te volgen en een uitgestipelde wandeling te volgen. Ik wandel echt graag met een doel, gewoon wat rondflanderen in een bos of domein is niks voor mij.
Ik zal wel eens een boekje of zo kopen met wandelingen in de buurt, maar nu probeer ik Tijsje dus te overtuigen morgen toch een uitgestipelde wandeling te doen, ik ben benieuwd.

Wie nog tips heeft voor mooie wandelingen in de buurt (we willen wel even rijden hoor) van Gent: let me know!

23:24 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

leren schoenen Ik heb ook leren wandelschoenen, en ik moet zeggen, die zijn ook super. Blijven enorm lang meegaan!!
En toevallig of niet, ik ben deze week nog toevallig in een sportwinkel geweest en daar hadden ze keiveel wandelschoenen van Meindl :)

Gepost door: Lime | 22-04-06

Ander onderwerp Heb jij me soms een emailtje gestuurd ivm piano? Ik was mijn mail aan 't checken en uit gewoonte de spam aan het deleten, maar net toen ik op de 'delete forever' knop duwde zag ik dat er iets tussenstond met 'twinkeltje' en 'piano', maar het was al te laat om 't te redden... Geen idee dus van wie het kwam, maar ik meende me iets te herinneren van Amélie Poulain partituren enzo, dus mss was jij het?

Gepost door: Twinkeltje | 23-04-06

piano Hey twinkel (en idril) - dat was ik, die die mail gestuurd had naar je, maar had idd die reactie daarover hier bij Idril gelezen van je (daarmee dat ik je daarover een mailtje stuurde)

Gepost door: Lime | 24-04-06

Heeeee tof blogje....en ja wij vertrekken nu naar de ardennen (vencimont) voor het wandelen met de kids en hond zara...nog een prettig weekend...doei.

Gepost door: jo en kaar | 28-04-06

De commentaren zijn gesloten.