25-04-06

Ring

Ik heb een paar weken geleden een prachtige ring gekregen van Tijsje (ik probeer vanavond een foto toe te voegen). Hij is van mat zilver.
De ring was wat te groot en moest dus in mijn maat besteld worden. Twee weken later (vorige vrijdag) was het eindelijk zo ver: mijn ring was binnen!
Ik loop er nu dus al een heel weekend fier mee rond.
Gisteren merkten we dat het 'matte' er een beetje afgaat. Ook met een andere ring heb ik dat gehad. Eén deel was mat, maar na een paar weken was dat al gewoon blinkend.
Hoe komt het dat mat niet mat blijft? En vooral hoe komt het dat dit al zo snel gebeurd? Ik veronderstel dat het toch de bedoeling is dat je een ring draagt en niet in een kast zet?
Morgen gaat Tijsje er dus nog eens mee naar de juwelier, om te hore hoe het komt.
Desnoods poets ik de ring met zilverpoets, ik denk dat hij dan helemaal blinkend wordt en ook blinkend zal hij nog prachtig zijn!

11:13 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ring Hoop dat het een beetje lukt allemaal dat je er ten volle kan van genieten!

Gepost door: De Astroloog | 25-04-06

ring een ring die gedragen wordt, wordt (en blijft) vanzelf blinkend.. als je een matte ring wilt hebben, dan moet je echt zo eentje hebben waarin piepkleine putjes en bultjes zitten, zodat het licht alle kanten weerkaatst wordt, die blijven mat...

Ik wist niet dat je een ring gekregen had :)
zo fijn!

en voor welke gelegenheid was dat? :)

Gepost door: Lime | 25-04-06

julie via lien op uwen site terechtgekomen: ik heb hetzelfde probleem... ze hebben mij gezegd dat ge met een schuursponsje , zo'n groen ding da ne keer moet opschuren en dan zou hij weer mat zijn! Ik laat je weten wanneer ik het aangedurfd heb en of het gelukt is

Gepost door: julie | 03-05-06

De commentaren zijn gesloten.