07-05-06

Zieke kat en zo ziek als een hond

Een tijdje geleden dat ik hier nog ben geraakt en wel om wat er donderdag is gebeurd....

Donderdagmorgen sta ik op met beetje keelpijn 'Och dat is normaal, het zal van de droge lucht zijn'. Ik sta dus op en bots op een kat die enorm aan het overgeven is en dat, aan het appartement te zien, al een hele nacht aan het doen is.

De dag ervoor had hij ook al overgegeven, maar ik maakte me nog geen zorgen, want hij dronk ook nog wel goed. Donderdagmorgen zag hij er echter heel erg triest uit, geen 'fut' meer in zijn lijfje, alleen nog zielig kijken miauwen.

Donderdag was ook mijn laatste les van het jaar, een les van Siegfried Bracke dan nog wel. Een les die ik eigenlijk niet kon missen. Na veel getwijfel dan toch naar het station vertrokken en onderweg gebeld met de boven- en onderbuurvrouw met de vraag of zij hem een beetje in het oog konden houden (leve beide vrouwen trouwens, het zijn schatten).
Uiteindelijk toch maar de dierenarts gebeld want Simba bleef er heel slecht uitzien.

ONdertussen was ik de les aan het volgen, over de middag gingen we dan met klasgenootjes eten... Maar ik kreeg geen hap door mijn keel. Voor zij die mij kennen, een heel raar fenomeen, want ik eet alles en alles heel graag en ik kan ook wel veel eten. Tiens, ook ik bleek niet helemaal in 'den haak' te zijn. Naar het einde van de middag toe voelde ik me vreselijk: slap, pijn aan mijn hoofd, koortsig, duizelig...

Om 16.00 dan eindelijk thuisgekomen en de onmiddellijk de zieke kat opgezocht. Hij had een maag- en darmontsteking en de dierenarts had hem een spuit gegeven tegen het uitdrogen, de volgende ochtend zou hij terugkomen voor een volgende spuit.

Rond 17.00 kom ik eindelijk echt op ons appartement toe en neem even mijn temperatuur: 39.2 graden.... Keelontsteking, remedie: 10 dagen zware antibiotica

We hebben dus leuke dagen achter de rug mijn katje en ik: samen languit, ziek in de zetel.... Hij krijgt nu andere voeding, ik pijnstillers, beide gesoingeerd door Tijsje!

12:56 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** oei!

Veel beterschap!

Gepost door: -=UTerror=- | 07-05-06

goed genezen! veel beterschap hè meid!

Gepost door: Lime | 07-05-06

De commentaren zijn gesloten.