10-05-06

Ik dacht dat ik dat wel kon...

Iedereen waarschuwt me: met zona moet je vooral veel rusten...
Allemaal goed en wel denk ik dan, maar eigenlijk voel ik me niet zo super slecht (dat zeg ik dan vanuit mijn bed, of mijn zetel).
Gisteren moest ik mijn eindwerk-onderwerp gaan voorstellen en aangezien ik daar de voorbij dagen erg hard voor gewerkt heb, wou ik toch per sé gaan.

Toen ik de bus opstapte voelde ik al dat ik de verkeerde keuze had gemaakt. Ik voelde me alsof ik 100 km had gelopen... tegen dat ik in Brussel was aangekomen stapte ik op automatische piloot, zwetend en enorm verlangend naar mijn bed.

Ik heb dus de kine voor morgen afgebeld, ik heb mijn lesje wel geleerd, ik blijf mooi in mijn bedje deze week.

10:57 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Groetjes Met Zona moet je vooral je lichaam wat sparen want dit komt vooral voor met een verminderde weerstand...Alvast veel beterschap gewenst hoor!

Gepost door: De Astroloog | 10-05-06

hou de moed erin! Je bent een moedig meisje! Ik ben er zeker van dat als je goed naar je lichaam luistert je vanaf nu wat relaxer zal leven en het zelfs plezanter zal zijn. Het is een cliché wat ze zeggen bij nieuwjaar: 'vooral een goede gezondheid gewenst' maar het blijkt zeker en vast waar te zijn. Pieker niet te veel over zaken die het niet waard zijn en geniet van de zaken die het wel waard zijn... Ik weet dat je nu wat minder gaat bloggen, maar toch blijf ik je allergrootste fan!

Gepost door: Tacesl | 11-05-06

De commentaren zijn gesloten.