06-06-06

Ter land, ter zee en in de lucht

Zaterdag werd in Veurne (jaja het kleine Veurne) een aflevering van ter land ter zee en in de lucht opgenomen. Ik was er als kind zot van en met het mooie weer erbovenop kon het niet stuk natuurlijk!

De naam van het programma is veranderd: Hoog en droog heet het nu en ook het principe is veranderd.
Vroeger moest je met je karretje door lucht vliegen en daar aan een bel trekken en dan kwam je sowieso in het water terecht (of zo heb ik het me toch altijd ingebeeld).
Nu moeten ze over twee gespannen koorden aan de overkant proberen te geraken, zonder in het water vallen.
't Was alleszins leuk om eens te zien.

Wat ik nog leuker vind, is dat in een stadje als Veurne, iedereen daarop afkomt en je dus nog es oude bekenden tegekomt. En nog leuker: waar ik vroeger op de vraag 'en nog nieuws?' gewoon zei 'alles in orde' zeg ik nu 'hihi, eigenlijk wel, wij gaan trouwen :-D'. Heel leuk!

Tegen de late middag waren we beiden serieus verbrand, eerste zonnestralen en vergeten in te smeren, pijnlijk.

's Avonds met vrienden gaan minigolven! 't Was enorm lang geleden en heel erg leuk! En het beste van al: Tijsje en ik zijn met exact dezelfde score geëindigd! Dat was positief voor de rest van het weekend, anders is het van: 'hihi maar ik kan toch beter minigolven', nu was het nog een vredig verlengd weekend :-D. Bron foto: http://www.westhoek.be/info/ned/jewaserbij/2006/juni/veurne0306b/welkom.htm

14:17 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.