01-07-07

Quinny

Vorige week was ons neefje dus op bezoek.
Toen papa en mama vertrokken waren vonden we het tijd om wat frisse lucht te gaan scheppen en naar de dichtsbijzijnde babywinkel te wandelen om daar een speeltje voor hem te kopen (kwestie van toch een goede herinnering te hebben aan de eerste keer blijven nonkel en tante).

Een tijdje geleden waren we al eens wandelwagens gaan uitproberen. Vooral Tijsje test die dan uit: eens goed wrikken eraan, hard duwen, die arme wagens zien af van zo'n test. De Quinny Speedy was uiteindelijk de keuze geworden.
Nu hadden we nog één probleempje: de kleuren van 2007 vinden we niet zo geslaagd: tussen het rood zit ook veel zwart, wat een beetje een 'blinkend' effect geeft.

In de babywinkel zagen we echter een Quinny staan in het rood (het echt mooi rood!). De verkoopster zag ons kijken en gaf wat uitleg: het was het toonzaalmodel van 2006, de oude kleur dus, maar ze deed hem weg met korting omdat het het oude model was.

Wij dus enorm aan het twijfelen... Nog geen vier maanden zwanger en al een wandelwagen kopen??!!! Dat konden we toch niet maken. Maar ja, aan de andere kant, we zijn overtuigd van de Quinny en het sowieso die in het rood worden, alleen dan het rood dat we niet zo mooi vinden...

Na even een luchtje te zijn gaan scheppen dan toch de knoop doorgehakt: én de juiste wagen én de juiste kleur én korting, dat konden we niet laten liggen.
De wandelwagen staat dus al klaar!
quinny
Dit is de Quinny (foto van andere site)
dreami klein
Dit is onze 'Dreami' om dan op het onderstel te plaatsen én in de juiste kleur :-).

16:47 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.