01-08-07

En het is een....

Wij weten sinds gisteren of we een zoon of dochter krijgen! Tijdens de echo werd alles goed gecontroleerd: alles orgaantjes en de grootte van de verschillende lichaamsdeeltjes.
Gelukkig alles helemaal in orde!

Daarna zijn we nog even bij onze vriend K. gepasseerd. Hij was redelijk wakker en reageerde eigenlijk zeer enthousiast. Gisteren zijn een aantal onderzoeken gedaan, vandaag weten we normaalgezien de uitslag.
We weten eigenlijk nog niet veel: wanneer zal hij naar huis kunnen? Wat zal hij nog allemaal kunnen, etc.
We zien hem alleen elke keer weer vooruit gaan: meer praten, beter begrijpbaar, enorm alert,... Wij blijven duimen dat dit over een jaar enkel nog een pijnlijke herinnering is.

18:37 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben hier via Lime beland.
Fijn dat het zo goed gaat met jullie kindje. En nu je het geslacht weet kan je volop gaan shoppen en beginnen aan de inrichting van de babykamer.
Blij te horen dat het ook met jullie vriend beter gaat. Jullie zullen je wel rot geschrokken zijn. Binnen een paar maandjes lig jij met je kleine schat in het bed op de materniteit en staat hij er naast om jullie wondertje te komen bewonderen, je zal het wel zien.
Geniet van je buikje!

Gepost door: Nele | 01-08-07

Ik ben heel erg blij voor jullie dat alles goed gaat met knolleke! En ook dat alles goed gaat met jullie vriend, ook ik duim voor een snel herstel!

dikke knuffel xxx

Gepost door: Lime | 01-08-07

De commentaren zijn gesloten.