03-08-07

Walter

We proberen onze aankopen voor ons kleintje wat binnen de perken te houden. Er zijn sowieso een aantal grote dingen die we moeten kopen (bedje, park, wandelwagen, max cosie, etc.). Kleertjes en speelgoed proberen we dus wat te beperken. Maar er zijn zo van die dingen die je gewoon moet hebben!

Een jaar geleden gingen we met een paar vrienden naar Trier. Daar vonden we een gezellig speelgoedwinkeltje met prachtig houten speelgoed. Ik werd er verliefd op Walter. Verliefd op een houten eend die voortgetrokken kan worden aan een touwtje. Hij schudt zijn hoofdje heen en weer en beweegt ook zijn vleugels én hij zegt 'kwakkwak'.
Ik moest en zou hem hebben, maar mijn Tijsje was onverbiddelijk: er was geen kindje op komst in de nabije toekomst, we zouden het komen halen wanneer er een kindje was.

Twee weken geleden waren we dus in de ardennen, op anderhalf uur van Trier, met één missie: met Walter naar huis gaan.
Een heuse zoektocht doorheen Trier werd het. 's Morgens hadden we geen geluk, blijkbaar in de verkeerde helft van Trier gezocht.
Maar plots kregen we het wel echt warm, want dit deel herkenden we! En ja hoor, daar was die superwinkel! Ik stormde naar binnen op zoek naar Walter... en daar stond hij! Braaf te wachten op onze komst.

Walter, welkom in ons gezinnetje!

18:29 Gepost door Idril | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

En nu maar hopen dat jullie kleintje en Walter dikke vriendjes worden.
groetjes

Gepost door: Nele | 04-08-07

De commentaren zijn gesloten.